لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
ادامه مطلب
از نگاه وکیل متخصص وقفی دعاوی وقفی به مجموعهای از دعاوی حقوقی اطلاق میشود که در ارتباط با املاک و اموال وقفی مطرح می شوند. دعاوی وقفی به سبب اختلافاتی است که بین متولیان، واقفان و منتفعان از وقف شکل می گیرد.از دیر باز انسانها بر آن بودند که به هر نحو شده آثار وجودی خود را جاودانه سازند.وقف ارتباط تنگاتنگی با آرزوهای بشری در تمایل به ادامه زندگی و جاودانگی است چرا که یکی از راههای جاودانگی اختصاص بخشی ازاموال در جهت مصارف خیر خواهانه است تا بدین ترتیب نام آدمی جاودانه بماند.
انواع دعاوی وقفی
لزوم نظارت بر تحقق صحیح وقف، تامین اهداف خیرخواهانه واقفین و رعایت حقوق کسانی که از موقوفات منتفع می شوند و یا آنکه موقوفات با حقوق آنها در تضاد قرار می گیرد، ایجاب می نماید از طریق وضع قوانین بر موقوفات نظارت حداکثری صورت گیرد.با این حال اختلافات ناشی از اجرای قوانین وقفی منجر به طرح دعاوی مختلفی در این حوزه گردیده است.بهترین وکیل اوقاف با آگاهی از قوانین و رویه های قضایی و سالها تجربه در ارائه خدمات حقوقی موثر و کارآمد، همواره بهترین گزینه در حل و فصل اختلافات و طرح دعاوی صحیح وقفی است.در متن ذیل به تعدادی از این دعاوی اشاره نموده ایم.- دعوی اثبات وقف این دعوی زمانی مطرح می شود که نسبت به ملکی ادعای وقفیت گردد.در دعوی اثبات وقف در صورت اختلاف در اصل مالکیت یا وقفیت مال موقوفه اصل بر مالکیت است.همچنین صدور پروانه شهرداری در زمینی که ادعای وقفی بودن آن مطرح گردیده است، صحیح نیست.
- دعوی ابطال وقف در این نوع دعوا، اشخاص میتوانند درخواست ابطال وقف را به دلیل عدم رعایت شرایط قانونی یا شرعی مطرح کنند.این دعوی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
- درخواست صدور حکم تولیت این دعوا زمانی مطرح میشود که متولی وقف مشخص نباشد در این صورت شخص مدعی می تواند با اثبات اوصافی که در وقف نامه ذکر شده است تقاضای صدور حکم مبنی بر تولیت نماید.البته دعوی تولیت زمانی در دادگاه پذیرفته می شود که وقفیت ملک یا به موجب صدور سند یا به موجب صدور آراء قطعی محرز شده باشد.
- الزام به تنظیم سند اجاره ملک وقفی الزام به تنظیم سند اجاره ملک وقفی، زمانی مطرح شود که شخص به واسطه حقوق خود از جمله حق کسب و پیشه و تجارت درخواست تنظیم سند اجاره با موقوفه را داشته باشد.یا اینکه شخصی به واسطه خرید اعیانی ملکی( بنا) از مالک قصد تنظیم اجاره با موقوفه بابت عرصه( وقفی زمین) را داشته باشد و یا در مواقعی که مستاجر ملک موقوفه با اجازه متولی یا اداره اوقاف اقدام به ساخت در ملک وقفی نموده باشد و در حال حاضر قصد تنظیم سند نسبت به بنا و تنظیم سند اجاره نسبت به زمین وقفی را داشته باشد.
- دستور تخلیه ملک وقفی دستور تخلیه ملک وقفی زمانی مطرح می گردد که اولاً اجاره مشمول سال 76 باشد ثانیاً مدت اجاره به پایان رسیده و موقوفه حاضر به تمدید مجدد با مستاجر نباشد.